fredag 1. juli 2011

Granvinde og nøstemaskin?

Jeg kjenner jeg gjerne skulle hatt en garnvinde og gjerne også en nøstemakin/nøsteaparat. Når jeg kjøpet et hespe med garn tar jeg hespe over en stol og nøster garnet for hånd til en ball. Men de tar jo evigheter! Et hespe men NZ lammeull(bilde under) bruker jeg nesten en time på! Og nå har jeg tre hesper NZ og to hesper Duo Silke/merino. Frister ikke å bruke nesten 5 timer bare på oppnøsting nei!

Så er jeg på utkikk etter garnvinder og nøstemaskiner, men skjønner at det ikke kan bli en lommebok-vennelig afere. 
Hvis det er noen som har noen tips om noen som selger rimlige noen sted er det bare å skrike ut! Eller om det er noen som har en kreativ måte å nøste opp garn på, tar jeg gjerne i mot tips :) Skulle gjerne hatt dette garnet nøstet opp i går.. Hehe:) 
Her en en YouTube video:
Ønsker meg ja!

3 kommentarer:

 1. Kjenner meg igjen. Jeg bare må ha dette jeg og. Nå er jeg i den heldige situasjonen at det ligger en garnvinde hjemme hos mor i Sverige, en som min bestemor hatt. Men nøstemaskin mangler, jeg har sett på den som du har her i video. Det er ikke billige ting dette så jeg skal inn her og lese litt seinere for og se hva du får inn for tips.
  Ønsker deg en riktig fin helg, med nøsting!
  (for jeg utgår fra at du ikke klarer av og vent på utstyret denne gang)
  Pernilla

  SvarSlett
 2. Trenger også tips! Det eneste tipset jeg har er å sette svigers i sving, de to nøster på null komma svisj, gjerne før jeg har stått opp! :D

  SvarSlett
 3. Ebay ! søk på yarn winder / yarn swift !

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...