tirsdag 7. juni 2011

20 uker!

Magen vokser for hver dag. I dag er jeg 20 uker på vei, noe som betyr at jeger halvveis!:) Dette svangerskapet går utrolig fort!
Dagene går med bla. til strikking og planlegging av babyutstyr. Siden barna mine bare er 3 og 1 år har jeg noe babyutstyr fra de. Og MASSE klær! Men noe må vi ha..

Siden lillemor er såpass liten har vi valgt å vente med å sende hun i barnehage så jeg skal være hjemmeværende med hun og babyen. Derfor blir det søskenvogn denne gangen:) Gleder meg veldig til å kjøpe den! Vi(les jeg) har bestemt oss for Mountain Buggy Duo. Utenom vognen+vogntilbehør så trenger vi stortsett ikke å kjøpe mye mer. Et bæresjal eller to blir det kansje og en lekegrind som skal brukes som dagseng i stuen. Mulig jeg også investerer i en ny bilstol også, da vår gamle Brio bilstol ikke er fult så flott som de nye som er kommet på markedet.
Jeg har enda ikke kjøpt noe til babyen så det begynner å klø i fingrene!
Her vokser det!


Strikkelysten går veldig opp og ned for tiden. Jeg har dager jeg masse idèer og strikker mye og dager jeg er så trøtt på kvelden at jeg sovner samtidig som barna. Så derfor går det veldig i rykk og napp med bloggingen for tiden :)

1 kommentar:

  1. Strikkelysten kommer og går vel litt hos de fleste vil jeg tro.
    Og med en ettåring og treåring i hus har du vel sannelig nok å henge fingrene i!
    Lykke til fremover :-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...